-
جمعه, ۲۷ تیر ۱۳۹۹، ۰۲:۱۷ ب.ظ
-
۷۲۴
نام کتاب : ملت عشق (چهل قانون عشق )
نویسنده : الیف شافاک
مترجم : ارسلان فصیحی
ناشر : نشر روزگار
سلام به روی ماهتون دوستای خوش ذوقم، امیدوارم فنجوناتون پر باشه از نوشیدنیه دلخواه و خوش طعمتون که آوردم براتون یه کیک چهار مغز دیگه از دوست معروفمون !
احساس کردم مجری برنامه کودکم :|
البته که دوستای من کودک درونشون هنوزم رو چمن و شن با ذوق راه میره :)
آماده باشید که کیکمون داره از فر درمیاد
به به چه بویی ! بعله که تعریف میکنم چون من عاشق شیرینی ام !
قواعد چهل گانه صوفی مسلکان :
قاعده پنجم : کیمیای عقل با کیمیای عشق فرق دارد. عقل محتاط است. ترسان و لرزان گام برمیدارد. با خودش میگوید:((مراقب باش آسیبی نبینی .)) اما مگر عشق اینطور است؟ تنها چیزی که عشق میگوید این است :((خودت را رها کن، بگذار برود!))
عقل به آسانی خراب نمیشود. عشق اما خودش را ویران میکند. گنج ها و خزانه ها هم درمیان ویرانه ها یافت میشود، پس هر چه هست در دل خراب است!
قاعده ششم : اکثر درگیری ها، و دشمنی های این دنیا از زبان منشاء میگیرد. تو خودت باش و به کلمه ها زیاد بها نده.
راستش، در دیار عشق زبان حکم نمی راند. عاشق بی زبان است.
قاعده هفتم : در این زندگانی اگر تک و تنها در گوشه انزوا بمانی و فقط پژواک صدای خود را بشنوی، نمیتوانی حقیقت را کشف کنی. فقط در آیینه انسانی دیگر است که میتوانی خودت راکاملا ببینی .
قاعده هشتم : هیچ گاه نومید مشو. اگر همه درهاهم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز میکند. حتی اگر هم اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه های دشوار باغ های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته اش محقق نشده، شکر گوید .